Afdichtingen

Veel optrekkend vocht (www.vocht-info.nl) komt vaak voor in oude gebouwen en woningen doordat de stenen poreus worden en gaan functioneren als een spons dus vochtproblemen geven. Nieuwe woningen en gebouwen worden vaak te nat gebouwd. Het is belangrijk om het vocht probleem aan te pakken en een goede afdichting van muren te geven. Er zijn diverse mogelijkheden om vocht te verdrijven uit woningen of gebouwen. Dit doen doet een vochtbestrijder d.m.v. een goede afdichting te gebruiken. Men kan ook denken aan onder kappen of injecteren van muren, afdichten van betonnen vloeren etc.

Onder kappen is erg risicovol en is erg tijdrovend. Ook is het maar een tijdelijke oplossing van het probleem. Om het echt doeltreffend te laten werken moet u drie waterdichte lagen aanbrengen om het vocht te weren, wat dus praktisch niet haalbaar is.

Afdichting door hoogwaardige materialen

U bent op zoek naar de beste behandeling van vochtbestrijding in muren, vloeren en doorvoeren. Vochtspecialisten beschikken over diverse behandelingen bijv. het injecteren van muren tegen optrekkend vocht is een goede behandeling om het vocht tegen te gaan. Soms krijgt u zelfs een garantie van 15 jaar op diverse werkzaamheden. Er worden in de muur om de 8 cm tot 12 cm gaatjes geboord waar de hoogwaardige professionele vloeistof in gelegd wordt, waardoor de muur verzadigd wordt en dus de muur afgesloten wordt van opstijgend vocht. Hierdoor wordt een beschermende laag gecreƫerd, waardoor het vocht geen kans meer heeft. 100% van vocht in muren af dus! Geen schimmel meer en geen los latend behang en/of pleister werk meer!

Waar hebben wij onze afdichting op gericht…

  • slechte luchtkwaliteit die de gezondheid kan schade
  • scheuren en barsten in de muren
  • zwamvorming, schimmel en zichtbare vochtplekken in muren
  • hoge luchtvochtigheid
  • voegwerk en stucwerk dat los laat
  • rotten van vloer delen en plinten
  • doorvoeringen die vocht door laten

Neem contact op voor een gratis inspectie! Of mail op info@jvk-vochtwering.nl!