Ongediertebestrijding

Een vochtbestrijder is vaak ook gespecialiseerd in ongediertebestrijding. U bent gegarandeerd goed en betaalbaar van de ongedierte of vochtproblemen af. Tevens bent u verzekerd van professionaliteit en jarenlange expertise waardoor u 10 tot 15 jaar garantie kan krijgen op schimmel-, boktor-, en houtwormbestrijding.

Het bestrijden is een goede en doelbewuste keuze. De deskundigheid van een specialist stelt u al geruime tijd geheel tot uw beschikking om het ongedierte en vocht adequaat en snel te bestrijden, denk hierbij aan ratten, muizen, wespenbestrijding en al het overige ongedierte.

Wat mag u van een specialist verwachten…

De specialist kan u helpen met diverse werkzaamheden op het gebied van bestrijding en wering van alle ongedierte- en vochtproblemen met het pakket dat u aangeboden wordt. Ze voorkomen, bestrijden en adviseren u op het gebied van ongedierte en vocht.

Alle activiteiten worden volgens de wettelijke richtlijnen uitgevoerd. Financieel bent u goed af, dus een kostenbesparing voor alle werkzaamheden. En werken met professioneel goedgekeurde apparatuur en middelen.

Ongedierte bestrijden

Vocht in huis is nooit prettig. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om er van af te komen. Een specialist beschikt over deze mogelijkheden. Ze kunnen u met specialisme helpen met de volgende vochttechnieken om ongedierte te bestrijden: injecteren van muren tegen optrekkend vocht, kelderlekkage stop, doorslaand vocht, kruipruimte vocht, klimnaadafdichting, plaatselijke waterstop, doorvoer afdichting, vloeregalisatie etc. Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden vul dan het formulier in.